LiveMix Recording

We nemen het idee van live-recordings, maar verplaatsen het naar een studio. Zo krijg je een optimale klank-omgeving (geen slecht klinkende tenten meer).

De bedoeling blijft echter een LIVE opname: Alles wordt dus live gespeeld, zoals dat tijdens een optreden, zonder overdubs, zonder extra lijntjes, zonder editing. En het belangrijkste van alles: Alles wordt nét zoals bij een optreden LIVE GEMIXT.

In plaats van dus enkele dagen/weken dure studio-tijd te betalen én daarnaast nog eens flink te moeten betalen voor een goeie mixing en mastering, wordt hier alles gecombineerd in één betaalbaar, aantrekkelijk pakket.

Op een halve dag tijd krijg je dus een kant en klare live-cd, voor een fractie van een opname- budget. Uiteraard worden alle tracks ook multi-track opgenomen en meegeleverd, zodat jullie, indien later gewenst, nog steeds een professionele edit-overdub-remix kunnen doen om er meer een studio-plaat dan een live-plaat van te maken.

LiveMixRecordings kan perfect zijn voor coverbands of tributebands die op een betaalbare en toch professionele manier een visite-kaartje willen opnemen. Of ben je een full-cd aan het opnemen en wil je een Work-In-Progress om even van op afstand te kunnen beluisteren? Of wil je gewoon een échte live-cd met je band..

Het kan alle richtingen uit die je maar kan dromen!